Woning verhuren

Waarom je woning verhuren via Homelets?

Met ruim 25 jaar ervaring, onze actieve en no-nonsense aanpak, garanderen we je een uitstekende verhuurservice tegen aantrekkelijke tarieven. Wanneer je besluit om jouw woning via Homelets te verhuren maken we eerst een afspraak voor een kennismakingsgesprek waarbij we je voorzien van een  huurprijsadvies daarnaast brengen we je op de hoogte van de wet- en regelgeving.

Je woning snel online

Na het kennismakingsgesprek komen we langs op locatie voor de opname van de woning en worden er foto’s gemaakt voor de online advertentie, daarna bieden we de woonruimte direct te huur aan op onze eigen website, Pararius en andere partners. Ook zal het nieuwe aanbod automatisch worden verzonden naar ons uitgebreide klantenbestand.

Kandidaat huurders goed gescreend

Homelets staat voor kwaliteit en zorgt daarom voor een uitgebreide screening van kandidaat huurders om wanbetaling en problemen te voorkomen, we vragen altijd om een verhuurdersverklaring, werkovereenkomst, recente salarisstroken, eventueel een garantstelling en indien nodig voeren wij een kredietcheck uit. Zodra er een akkoord is tussen de verhuurder en de kandidaat huurder stellen wij een juridisch correcte huurovereenkomst op en ontvangen de 1e maandhuur en borgsom. Tot slot zorgen we voor een opleverrapport inclusief foto’s bij de overdracht van de sleutel op de ingangsdatum van de huurovereenkomst.

 

Kies je verhuurpakket

Homelets vindt voor jou in no-time een goede huurder

  • Direct actie
  • Deskundig advies
  • Je woning snel online
  • Uitgebreid klantenbestand
  • Kandidaat huurders zorgvuldig gescreend
  • Geen leegstand

Neem direct contact op voor een vrijblijvende kennismakingsafspraak

De huur op tijd betaald

Homelets incasseert de huurpenningen en ziet er nauwlettend op toe dat aan de betalingsverplichting wordt voldaan. De ontvangen bedragen worden verwerkt door onze stichting derdengelden: stichting ICM beheer van huur & incassogelden

icon-money

Vastgoedbeheer

Naast het regelen van de verhuur kunnen wij je ook volledig ontzorgen door het vastgoedbeheer op ons te nemen. Voor het beheren van je portefeuille hebben we verschillende mogelijkheden waarbij de werkzaamheden geheel naar wens kunnen worden afgestemd.

Eenvoudig, overzichtelijk en strak geregeld

Homelets regelt op een professionele manier de huurincasso, financiële administratie, huuradministratie en het technisch onderhoud.  We hebben 2 standaard pakketten samengesteld en daarnaast is er de optie voor maatwerk, het is dus ook mogelijk om de verschillende diensten afzonderlijk van elkaar te laten uitvoeren.

Kies je beheerpakket

Contactformulier

Wil je meer weten over onze werkwijze en/of diensten? Stel dan je vraag via dit contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wij streven er naar om binnen 24 uur te reageren op je bericht

Ook zijn we telefonisch bereikbaar:

015-2131170
woning delft
illustration.png